Glazen schuifwand Helmond

Glazen schuifwand Helmond

Glazen schuifwand Helmond

Wilt u uw veranda afsluiten omdat u er er echt een verlengstuk van uw woning van wilt maken? Dat kan het beste door middel van een glazen schuifwand Helmond. Uw veranda wordt dan meer een uitbouw van uw huis. Het grote verschil met een gemetselde uitbouw is dat u nu optimaal van het daglicht en alle andere natuurlijke elementen kan genieten. 

Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met veranda Helmond om u te laten adviseren over de veranda die u het mooiste vindt. Wij adviseren u dan ook direct over de schuifwand die daar het beste bij past. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel klanten tevreden gemaakt. 

Schuifwanden voor uw uitbouw of veranda

Bij veranda Helmond kunt u de mooiste veranda’s verwachten die helemaal op uw wensen zijn afgesteld. Bij ons komen veranda’s in vele soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een houten veranda of een aluminium veranda Helmond. Verder kunt u kiezen hoe u de veranda afgemaakt wil hebben. Dat kan met een glazen schuifwand. Met het dak of de overkapping heeft u ook ruim de keuze uit glazen daken, daken van golfplaten of polycarbonaat platen. Bij de veranda of uitbouw installeren wij tevens de dakgoten voor u om het hemelwater goed af te voeren. 

Pagina bekijken

Glazen schuifwand Helmond

Verfraai uw tuin – schutting Helmond maakt het voor u

De tuin is het visitekaartje van uw woning. Door de langere en warme zomers brengt u hier waarschijnlijk ook meer van uw tijd door. Daarom mag uw tuin of terras gezien worden. U wilt er elke dag plezier aan beleven en ontvangt graag complimenten van de visite. 

Een schutting is een goed begin. Een stevige schutting houdt pottenkijkers en indringers buiten uw tuin. Daarnaast heeft u alle privacy, rust en vrijheid in uw eigen omgeving. Met een mooie veranda met een glazen schuifwand Helmond versterkt u dit gevoel nog extra. 

Snelle levering en jarenlange garantie

Wij werken met de allerbeste materialen en op duurzame wijze. Dit is een investering maar die verdient zich terug – dat garanderen wij u. Om u een nog beter gevoel te geven ten opzichte van de investering, leveren wij jarenlange garantie tot een maximum van 10 jaar. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interesse in een veranda, een glazen schuifwand Helmond, uitbouw of terras met overkappingen, schuttingen of kunstgras in de tuin. Wij komen hier snel bij u op terug.