Schutting Helmond

Schutting Helmond

Schutting Helmond

Een stevige schutting is essentieel als u voldoende rust en privacy wilt hebben. Door een stevige omheining heeft u alle privacy om te doen en laten wat u wilt – en dat in uw vertrouwde omgeving. Zo beschermt een schutting u tegen indringers en pottenkijkers. Schutting Helmond kiest uiteraard voor het materiaal en de maat die past bij uw wensen. 

Voor een schutting werken wij met duurzame materialen. Denk hierbij aan hardhout dat jarenlang meegaat. Het is niet voor niets dat wij op onze veranda’s en schuttingen maximaal 10 jaar garantie geven. Met onze schutting Helmond of veranda Helmond krijgt u kwaliteit die staat als een huis. 

Stevige schutting; prettig en noodzakelijk 

In Nederland kan het soms hard waaien. Een schutting beschermt uw tuin ook tegen stevige wind. Het houdt uw planten beter intact en het tuinmeubilair waait minder snel weg. Wij plaatsen de palen in beton. De schuttingdelen maken wij stevig vast, zodat ze hoe dan ook tegen een stootje kunnen. Laat u adviseren door contact met ons op te nemen. 

Pagina bekijken

Schutting Helmond

Verhoog de waarde van uw woning 

Uw tuin bepaalt het aangezicht van uw woning. Het is een visitekaartje voor gasten en eventueel voor klanten als u een bedrijf aan huis hebt. Het geeft uw plek net even iets meer klasse. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag als u interesse heeft in:

  • veranda Helmond (aluminium of hardhout);
  • glazen schuifwand Helmond;
  • schutting Helmond.

Nadat wij klaar zijn staat u versteld van het resultaat. U merkt meteen de voordelen van meer woonruimte. Vooral als u een veranda laat installeren met een glazen schuifwand, zo heeft u eigenlijk een grotere woning. Dit zorgt zelfs voor een waardeverhoging van uw woning. Hoe meer woonoppervlak, hoe hoger de prijs van uw woning, indien u deze wilt verkopen.

Maak uw tuin nog mooier met kunstgras 

Als u al een veranda en stevige schutting bij ons hebt laten maken, dan is kunstgras echt de kers op de taart. De voordelen van kunstgras zijn: 

  • Het is een eenmalige investering – een natuurlijke grasmat moet u elk jaar vervangen.
  • Het gras is altijd strak – koop vooral geen maaimachine. U hoeft niks te onderhouden.
  • Voelt aan als echt gras – het voelt niet als plastic en zo ziet het er ook niet uit.
  • Geen modder in huis – in de winter blijft kunstgras net zo liggen als in de zomer. Daardoor heeft u geen last van los zand en modder. 

Wilt u ook kunstgras voor een mooie tuin het hele jaar door? Laat u adviseren door CJ Veranda Helmond – experts op het gebied van schuttingen, kunstgras en veranda’s.