RUITEN & SCHUIFWANDEN

RUITEN & SCHUIFWANDEN

Wilt u graag een gesloten veranda of overkapping? Kies dan voor ruiten en schuifwanden van CJ Veranda’s. Behalve ruiten met standaard afmetingen leveren wij ook maatwerk. Het maatwerk glazen schuifwand systeem P20 is een modern schuifsysteem met 10mm gehard veiligheidsglas. Omdat vrijwel elke veranda uniek is qua afmeting en kleur maakt CJ Veranda’s deze maatwerk schuifwand speciaal op maat en in iedere gewenste kleur.

Wij hebben een standaard voorraad van de kleuren 9001 (gebroken wit), RAL 9010 (zuiver wit) en 7016A (antraciet – structuur) De P20 kan flexibel gemonteerd worden en kan daarom ook in houten overkappingen gemaakt worden of zelfs op het balkon.

Extra opties

Wanneer u volledig uit de tocht wilt zitten, kunt u kiezen voor tochtstrips. Ook kunnen er kleine komgrepen gemonteerd worden op het glas. Om uw overkapping veilig af te sluiten, hebben wij passende sloten voor de schuifwanden.

Let op

U dient er rekening mee te houden om de gat maat mee te berekenen. Deze varieert van 8 tot 11 cm (in de hoogte). De ideale maat van het gat is glasmaat + 9,5 cm. Neem dit mee in uw berekening!